Alex Paula

Despre mine

Sunt Oiegaș Alex Paula, am 30 de ani, de 12 ani sunt Sportiv de performanță,iar de 9 ani activez ca Personal Trainer Nutriție-Online Coaching. Sunt o persoană optimistă, perseverentă, determinată, sociabilă, tot timpul cu zâmbetul pe buze. Îmi place să cunosc oameni noi și să ofer un plus de valoare fiecăruia prin abilitățiile de care dispun.

La vârsta de 19 ani am început misiunea – performanță în sport. Am avut și norocul să întâlnesc oameni minunați care m-au ajutat să ințeleg meleagurile fitnessului și așa am putut să devin un sportiv de performanță cu participări Naționale, Europene, Mondiale, Balkanice unde am cucerit multiple titluri de campion. Sunt foarte fericită că reușesc să schimb în bine viața cuiva, să ii redau increderea în sine și în propriile forțe.

Din ce în ce mai mulți oameni își pun aceste întrebări: Cine sunt? Ce vreau? Care e scopul meu aici? De ce fac ceea ce fac? Vocația, menirea sau darul tău unic, spune-i cum vrei, nu se caută, ci se creează chiar astăzi, chiar în momentul acesta.
+ 0
Clienți mulțumiți
0 +
Ani experiență
+ 0
Concursuri câștigate
Din pasiunea și iubirea pentru sport am reușit să devin un sportiv de performanță cu participări Naționale, Europene, Mondiale, Balkanice unde am cucerit multiple titluri de campion.