Despre noi

Oiegas Alex Paula &
Samu Tosa

Cine suntem? O echipa de entuziaști focusați pe un stil de viață sănătos.  Munca, perseverența, ambiția, determinarea, sunt cateva dintre calitățile pe care le-am avut și le-am păstrat de-a lungul anilor, acumulând o experiență practică de peste 10 ani. Avem o diversitate în ceea ce privește clienții noștri. Lucrăm cu oameni care sunt ok din punct de vedere al greutătii, care doresc să iși tonifice masa musculara, cât și cu oameni care doresc să scape de kilogramele în plus.

Ce facem? Prin intermediul pachetelor de antrenamente și al ghidului alimentar, vă ajutăm să adoptați un stil de viață sănătos. Vă punem la dispoziție echipamentele necesare pentru a vă schimba stilul de viața, în unul sănătos.

Misiunea noastra

Schimbarea stilului de viata

Misiunea noastra este sa iti schimbam stilul de viata, de a face din fitness o parte din viata ta, astfel incat sa fie mai buna si mai luminoasa!  Misiunea noastra este, de asemenea, să vă sfatuim și să gasim pentru dvs. cel mai rapid și mai eficient mod de a atinge obiectivele.

Imbunatatirea starii de sanatate

Te vom ajuta să faci față problemelor psihologice, să mărești stima de sine, să scapi de frică, insomnie și depresie. Activitatea fizică reduce stresul, îmbunătățește starea de spirit, deoarece stimulează secreția hormonului bucuriilor serotoninei și întârzie prăbușirea acestuia.

Tonifierea
corpului

După cum știți, exercițiile fizice întăresc corpul și vă permit să fiți într-o formă fizică bună. Exercițiile fizice regulate vă permit să câștigați masa musculară, să scăpați de kilogramele în plus și să obțineți o siluetă subțire.

Valorile noastre

Ambiție 100%
Pasiune 100%
Perseverență 100%
Profesionalism 100%